Poemari Camí Privat

III Premi Miquel Martí i Pol "Terra i cultura"

Anterior / Seguent

Febrer 2011
El Certamen Terra i Cultura, creat l'any 2008 per iniciativa del Celler Vall-Llach i la Fundació Miquel Martí i Pol, té per objectiu premiar i promocionar les millors cançons enregistrades amb música original i basades en poemes en llengua catalana. Amb aquest llibre-CD, editat pel Grup Enderrock i Cossetània Edicions, es pretén convertir la gran producció anual de musicacions en català en un material didàctic per als centres educatius i per a la divulgació pública.
Aquest és el segon volum Terra i Cultura, i inclou un disc amb una vintena de cançons guanyadores i finalistes al Premi Miquel Martí i Pol 2010. El llibret que l'acompanya és un complement ideal amb la informació necessària sobre els catorze poetes musicats, així com una breu biografia dels seus intèrprets i un comentari de cada poema musicat que vol ser una eina de treball per a les escoles.
La cançó "Eco del sol detingut" es un recull de tres poemes de Joan Brossa inclós dins el disc "A l'esquena d'un elefant" i va ser finalista del III certamen Terra i cultura, ara també s'inclou dins aquest recull.