"Fins a quina hora ens tindrem?
I vas dir-me;
-"a tres quarts de tot,
pleguem!"
Concerts acustics
noticies facebook
Notícies 16Noticias 16
Juliol 2014Julio 2014

Útlimes notícies xaraxa socialNoticias en facebook

Sí vols estar a l'última pots seguir les notícies, fotos, esdeveniments, novetats i vídeos més recents publicats a la pàgina oficial del Facebook aquí mateix, sense necessitat de registrar-te a la xarxa social. S'obrirà una finestra amb l'estat actualitzat. Sí quieres estar a la última puedes seguir las noticias, fotos, eventos, novedades y vídeos más recientes en la página oficial de Ivette Nadal en Facebook aquí mismo, sin necesidad de registrarte en la red social. Se abrirá una ventana con el estado actualizado.

Maig 2014Mayo 2014

Col.laboració disc Air CanelaColaboración disco Air Canela

L'Adria Salas de La Pegatina enceta un nou projecte paral.lel i personal Air Canela on he tingut la sort de col.laborar-hi, amb el tema "Pirates de mala maror", aquí teniu un mix dels temes amb forma de triple clip!
Va ser un plaer i m'ho vaig passar molt bé gràcies a la bona companyia!
El Adria Salas de La Pegatina comienza un nuevo proyecto paralelo y personal Air Canela donde he tenido la suerte de colaborar, con el tema "Pirates de mala maror", aquí tenéis un mix de los temas en forma de triple clip!
Fue un placer y me lo pasé muy bien gracias a la buena compañía!


Abril 2014Abril 2014

Acústics "Mestres i amics"Acústicos "Mestres i amics"

Mentre treballem amb el nou projecte, seguirem actualitzant l'agenda amb els concerts que sorgeixin, amb format duet acústic del disc Mestres i amics, per tots aquells que encara no l'heu gaudit en directe o teniu ganes de repetir. Mientras trabajamos con el nuevo proyecto, seguiremos actualizando la agenda con los conciertos que surjan, con formato dúo acústico del disco Mestres i amics, para todos aquellos que aún no la ha disfrutado en directo o tiene ganas de repetir.


Entrevista poetes
Notícies 15Noticias 15
Juliol 2013Julio 2013

Concert Salvador EspriuConcierto Salvador Espriu

El 10 de juliol a la plaça de la Sardana d'Arenys de Mar es celebra el Concert del Centenari de Salvador Espriu, espectacle dirigit per l’arenyenc Lluís Danés.
Em musicat un poema de l’autor que interpretarem en directe conjuntament amb el Quartet Brossa.
El 10 de julio en la plaza de la Sardana de Arenys de Mar se celebra el Concierto del Centenario de Salvador Espriu, espectáculo dirigido por el arenyenc Lluís Danés.
Me musicado un poema del autor que interpretaremos en directo conjuntamente con el Quartet Brossa.


Juny 2013Junio 2013

Col.laboració Concert per la llibertatConcierto por la libertad

El 29 de Juny al Camp Nou interpretaré un tema d'en Lluis llach, tindrà lloc un gran esdeveniment de país, un clam per reclamar a través del llenguatge universal de la música, el dret de tots els pobles del món a poder decidir lliurement i democràtica el propi futur. En el Camp Nou interpretaré un tema de Lluís Llach, tendrá lugar un gran evento de país, un clamor para reclamar a través del lenguaje universal de la música, el derecho de todos los pueblos del mundo a poder decidir libre y democráticamente su propio futuro .

Abril 2013Abril 2013

Video-entrevista "Mestres i amics"Video-entrevista "Mestres i amics"

Adjunt amb el disc “Mestres i amics” trobareu un dvd que inclou el videoclip en format 3D i 2D, com ara també unes converses de café als poetes musicats al disc. Vam creure que era interessant ensenyar quina cara, veu i pensaments tenen els poetes. Adjunto con el disco "Mestres i amics" encontrará un dvd que incluye el videoclip en formato 3D y 2D, como también unas conversaciones de café a los poetas musicados en el disco. Creímos que era interesante enseñar qué cara, voz y pensamientos tienen los poetas.

Descarrega't els discs gratis
Notícies 14Noticias 14
Febrer 2013Febrero 2013

Finalista a 6 Premis Enderrock6 nominaciones Premios Enderrock

Estic molt contenta que gràcies a vosaltres, la votació popular estigui el "Mestres i amics" nominat a 6 possibles Premis Enderrock 2013.

Necessitem l'ultima empenta per poder fer-ho realitat tenim temps per votar fins el dia 15 de febrer.
Estoy muy contenta que gracias a vosotros, la votación popular esté el "Maestros y amigos" nominado a 6 posibles Premios Enderrock 2013. Necesitamos la última empuje para poder hacerlo realidad tenemos tiempo para votar hasta el día 15 de febrero.

Desembre 2012Diciembre 2012

Premi millor Videoclip 3DPremio mejor videoclip 3D

3D Granollers ha guanyat el premi de millor videoclip en 3D de la primera edició del 3D Film & Music Fest de Barcelona amb “Calaix de dalt” d’Ivette Nadal. El videoclip es va gravar durant tres dies de finals de juliol al plató del Centre Audiovisual de Granollers. 3D Granollers ha ganado el premio de mejor videoclip en 3D de la primera edición del 3D Film & Music Fest de Barcelona con "Calaix de dalt" de Ivette Nadal. El videoclip se grabó durante tres días de finales de julio en el plató del Centro Audiovisual de Granollers.

Octubre 2012Octubre 2012

Descarrega't els disc gratuïtamentDescarrgate los discos gratis

Us mostro els meus sentiments i us els feu vostres, i crec que la millor manera de donar-vos les gràcies és regalar-vos les cançons en mp3, ja que també son part de vosaltres. Vivim moments difícils en general, i la meva finalitat és que tothom pugui sentir aquestes cançons. Os muestro mis sentimientos y los hacéis vuestros, creo que la mejor manera de daros las gracias es regalaros las canciones en mp3, ya que también son parte de vosotros. Vivimos momentos difíciles y mi finalidad es que todos puedan oír estas canciones.

Litterarum
Videoclip Calaix de dalt
Notícies 13Noticias 13
Octubre 2012Octubre 2012

Videoclip 3D "Calaix de dalt"Videoclip 3D "Calaix de dalt"

Aquest passat mes d'Agost es va enregistrar amb 3D Granollers el videoclip del tema "Calaix de dalt" del nou treball "Mestres i amics". Un videoclip rodat al Plató de Granollers amb tecnologia estereoscòpica de tres dimensions, un dels primers videoclips en català realitzats amb ... Este pasado mes de Agosto se registró con 3D Granollers el videoclip del tema "Cajón de arriba" del nuevo trabajo "Mestres i amics". Un videoclip rodado en Platón de Granollers con tecnología estereoscópica de tres dimensiones, uno de los primeros videoclips en catalán realizados ...

Setembre 2012Septiembre 2012

Nou disc "Mestres i amics"Nuevo disco "Mestres i amics"

Ja tenim a la venda el nou disc "Mestres i amics", el vam presentar aquest passat dissabte 29 de Setembre. Si voleu ja podeu adquirir el nou treball a traves de la nostra pàgina web (apartat botiga). El disc es trobarà a les botigues físiques a mig Octubre i a Spotify i Itunes. Ya tenemos a la venta el nuevo disco "Mestres i amics", lo presentamos este pasado sábado 29 de Septiembre. Si quiere ya puede adquirir el nuevo trabajo a través de nuestra página web (apartado tienda). El disco se encontrará en las tiendas físicas a medio Octubre, en Spotify y Itunes.

Setembre 2012Septiembre 2012

Concerts presentació del nou discConcierto presentación nuevo disco

Comencem a Granollers (Sala Nau B1) amb la nova gira de presentació de l'últim treball "Mestres i amics" que te parades confirmades a Lleida, Barcelona i Vic. Un disc que es presentarà amb el seu format original, ben acompanyada de la banda al complert. Empezamos en Granollers (Sala Nau B1) con la nueva gira de presentación del tercer disco "Mestres i amics" que tiene paradas confirmadas en Lleida, Barcelona y Vic. Un disco que se presentará con el formato original, bien acompañada de toda la banda al completo.

Litterarum
Ivette Mecenes Verkami
Promoció nou disc Mestres i Amics
Notícies 12Noticias 12
Agost 2012Agosto 2012

Promo Nou disc "Mestres i Amics"Proximamente nuevo disco

Aquí teniu un vídeo promocional del disc "Mestres i amics" amb un tros llarg d'una cançó del nou treball: "Però estàs content" (lletra: A. Aguilar Amat · música: Ivette Nadal · video: M. Pujadas). El nou i tercer treball de 10 temes estarà apunt per finals de Setembre.Aquí teneis un vídeo promocional del disco "Mestres i amics" con un fragmento largo de una cancion del nuevo trabajo: "Però estàs content" (letra: A. Aguilar Amat · música: Ivette Nadal · video: M. Pujadas). El nuevo y tercero trabajo con 10 temas estarà apunto para finales de Septiembre.

Juny 2012Junio 2012

Fes-te mecenes del nou discHazte mecenas del nuevo disco

He obert un projecte a Verkami per acabar de poder tirar endavant el tercer disc (ja enregistrat aquest mes de Maig) “Mestres i amics”, tenim 40 dies per intentar fer l’empenta final i fer possible la sortida física del disc (entre d’altres qüestions que trobareu explicades al link de verkami).He abierto un proyecto a Verkami para acabar de poder sacar adelante el tercer disco (ya grabado este mes de Mayo) "Mestres i amics", tenemos 40 días para intentar hacer el empujón final y hacer posible la salida física del disco (entre otras cuestiones que encontraréis explicadas en el link ...

Maig 2012Mayo 2012

Pre-estrena del nou discPre-estrena del nou disc

A la fira d'espectacles "Litterarum" de Móra d'Ebre deixarem entreveure les cançons que formen aquest nou treball musical, "Mestres i amics" un primer contacte dels poemes fets cançons abans de la seva estrena oficial.
Dissabte dia 02 de Juny a les 19.00h
En la feria de espectáculos "Litterarum" de Móra d'Ebre dejaremos entrever las canciones que forman este nuevo trabajo musical, "Mestres i amics" un primer contacto de los poemas hechos canciones antes de su estreno oficial.
Sabado día 02 de Junio a las 19.00h


Nova web Ivette Nadal
Manolo Garcia Ivette
Preparant nou disc
Notícies 11Noticias 11
Març 2012Marzo 2012

Preparant nou discPreparando nuevo disco

A dia d’avui estan totes les estructures dels temes acabats i estem començant assajos amb la banda preparant-nos abans d’entrar a gravar-lo.
S'està preparant també un videoclip molt especial que acompanyarà el nou treball, ja us aniré informant !!!
A día de hoy están todas las estructuras de los temas terminados y estamos empezando ensayos con la banda preparándonos antes de entrar a grabarlo. Se está preparando también un videoclip muy especial que acompañará al nuevo trabajo, ya os iré informando!..Octubre 2011

Col.laboració amb Manolo GarciaColaboración con Manolo García

En Manolo va venir-me a veure en un concert que vam fer a Girona, més endavant ens vam voler conèixer; i així d’aquesta manera inesperada i sorprenent, en Manolo em va proposar col·laborar en el tema "Creyente bajo torres de alta tensión" dels seu darrer disc ...Manolo vino a verme en un concierto que hicimos en Girona, más adelante nos quisimos conocer, y así de esta manera inesperada y sorprendente, Manolo me propuso colaborar en el tema "Creyente bajo torres de alta tensión" de su último disco ...


Octubre 2011

La nova pàgina WebLa nueva página Web

Portem els últims mesos preparant i planificant la nova pàgina web. Un web amb més imatge, simplificada, intuïtiva i senzilla, però amb tota la informació necessària i ampliada. Amb funcions per compartir a les xarxes socials. Esperem que us agradi! Llevamos los últimos meses preparando y planificando la que será la nueva web del Ivette. Una web con más imagen, simplificada, intiutiva y sencilla, pero con toda la información necesaria y amplida. Con funciones para compartir en las redes sociales. Esperamos que la disfrutéis!

Concerts Ivette Nadal
Polseres Vermelles
Concerts al cruïlla BCN
Notícies 10Noticias 10
Juliol 2011Julio 2011

Concerts als festivals d'estiuConciertos en festivales de verano

Comencem aquest estiu amb la presencia en dos dels festivals amb més trajectòria i importants de casa nostra, un és el Festival Cruïlla Barcelona, uns festival que té lloc al Parc del Fòrum de Bcn el dia 8 i 9 de Juliol, aquest any amb un cartell espectacular. Allà actuem amb ...Empezamos este año 2011 con una pequeña gira de conciertos de presentación del último disco "A l'esquena d'un elefant" con la nueva banda.

Una serie de conciertos donde el elefante sonará más eléctrico y con ...


Abril 2011

Cançons a "Polseres Vermelles"Canciones en "Pulseras Rojas"

Hem tingut la sort que 4 cançons del disc "Guerres dolcíssimes" i de "A l'esquena d'un elefant" formin part de varies escenes de la sèrie més humana i més vista dels últims temps a Tv3. "Polseres Vermelles" és una sèrie de 13 capítols creada per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas ...Hemos tenido la suerte de que 4 canciones del disco "Guerres dolcíssimes" y "A l'esquena d'un elefant" formen parte de varias escenas de la serie más humana y más vista de los últimos tiempos en Tv3. "Pulseras Rojas" es una serie de 13 capítulos creada por Albert ...

Febrer 2011Febrero 2011

Concerts de presentacióConciertos de presentación

Comencem aquest any 2011 amb una petita gira de concerts de presentació de l'ultim disc "A l'esquena d'un elefant" amb la nova banda.

Un seguit de concerts on L'elefant sonarà mes elèctric i amb molta més força, acompanyat per la ...
Empezamos este año 2011 con una pequeña gira de conciertos de presentación del último disco "A l'esquena d'un elefant" con la nueva banda.

Una serie de conciertos donde el elefante sonará más eléctrico y con ...


Spotify Ivette Nadal
BandAutors al Palau
Terra i cultura
Notícies 09Noticias 09
Novembre 2010Noviembre 2010

Finalista Premi Miquel Marti i PolFinalista Premio Miquel Marti i Pol

Celler Vall Llach convoca el III Certa-men Terra i Cultura, Premi Miquel Martí i Pol, que s’atorgarà a la millor cançó amb música original basada en un poema en llengua catalana ha nominat la cançó "Eco del sol detin-gut" entre les 5 finalistes que opta al premi...Celler Vall Llach convoca el III Certamen Tierra y Cultura, Premio Miquel Martí i Pol, que se otorgará a la mejor canción con música original basada en un poema en lengua catalana, se ha nominado la canción "Eco del sol detingut" entre las 5 finalistas que opta al premio ...

Novembre 2010Noviembre 2010

BandAutors al Palau de la MúsicaBandAutores en Palau de la Música

El Palau de la Música Catalana programa, amb la direcció artística d'Enderrock, un cicle de concerts que abraça el pop i la cançó d'autor en català: "BandAutors al Palau". Un petit retrat de l'actual escena musical catalana que viu un context de gran efervescència artística...El Palacio de la Música Catalana programa, con la dirección artística de Enderrock, un ciclo de conciertos que abarca el pop y la canción de autor en catalán: "BandAutors al Palau". Un pequeño retrato de la actual escena musical catalana que vive un contexto de gran efervescencia artística ...

Octubre 2010

Escoltals al SpotifyEscuchalos en Spotify

Ja pots escoltar des de casa teva i desde qualsevol ordinador, mitjan-çant la radio més gran de la xarxa tots els temes i treballs musicals de l'Ivette Nadal, el primer disc el "Guerres dolcíssimes" i l'últim treball "A l'esquena d'un elefant".Ya puedes escuchar desde tu casa y desde cualquier ordenador, mediante la radio más grande de la red todos los temas y trabajos musicales del Ivette Nadal, el primer disco el "Guerres dolcíssimes" y el último trabajo "A l'esquena d'un elefant".


Rgb Management
Mou-te pels Quiets
A l'esquena d'un elfant RGB
Notícies 08Noticias 08
Setembre 2010Septiembre 2010

Reedició "A l'esquena" amb RGBReedición "A l'esquena" con RGB

"A l'esquena d'un elefant" la segona edició es realitza sota el segell de RGB Suports, una oportunitat per allargar el viatge amb l'elefant que ara es trobarà a totes les botigues.

Un conjunt de deu cançons totes elles en català, les quals van ser ...
"A l'esquena d'un elefant" la segunda edición se realiza bajo el sello de RGB Soportes, una oportunidad para alargar el viaje con el elefante que ahora se encontrará en todas las tiendas.

Un conjunto de diez canciones ...


Setembre 2010Septiembre 2010

Una subhasta molt atípica!Una subasta muy atípica!

El fotògraf Jordi Ribó va capturar a tots els artistes inquiets que havien fet possible el concert benèfic del Mou-te pels Quiets 2009. Cada una d'aquestes instantànies té una història darrere i, sobretot, té COR. El proper dissabte 6 de Novembre, celebrarem una subhasta atípica ... El fotógrafo Jordi Ribó capturó a todos los artistas inquietos que habían hecho posible el concierto benéfico de Mou-te pels Quiets 2009. Cada una de estas instantáneas tiene una historia detrás y, sobre todo, tiene CORAZÓN. El próximo sábado 6 de Noviembre, celebraremos una ...

Agost 2010 Agosto 2010

Amb el suport RGB ManagementCon el soporte de RGB Management

A partir d’aquest mes d’agost comencem una nova etapa de la mà d’RGB Management amb els mateixos projectes que ja havíem encetat. Tot i viure en temps difícils, amb l’equip d’RGB coincidim en diversos punts, tant de pensament com de forma de vida, i així hem ...A partir de este mes de agosto empezamos una nueva etapa de la mano de RGB Management con los mismos proyectos que ya habíamos iniciado. Aunque vivir en tiempos difíciles, con el equipo de RGB coincidimos en varios puntos, tanto de pensamiento como de ...

Twitter Ivette Nadal
Cap Roig Ivette Nadal
Terra i cultura
Notícies 07Noticias 07
Agost 2010Agosto 2010

Espectacle "Terra i cultura"Espectaculo "Terra i cultura"

Actuarem dins el Mercat de Música Viva de Vic i Acústica de Figueres conjuntament amb Meritxell Gené i Joanjo Bosk, musicants versos de poetes catalans amb l'espectacle "Terra i cultura". Projecte coproduït pel Grup Enderrock, El festival Acústica de Figueres i el Mercat de Música Viva.Actuaremos dentro del Mercado de Música Viva de Vic y Acústica de Figueres conjuntamente con Meritxell Gené y Joanjo Bosk, musicants versos de poetas catalanes con el espectáculo "Tierra y cultura". Proyecto coproducido por el Grupo Enderrock, El festival Acústica de Figueres y el Mercado de Música Viva.


Juliol 2010Julio 2010

Telonera de "Rosana" a Cap RoigTelonera de "Rosana" en Cap Roig

Dins el Festival Jardins de Cap Roig actuarem fent de telonera de la cantant "Rosana" aquest 30 de Juliol.

Un concert semi-acustic de 20 minuts acompanyada de guitarra elèctrica i percussió, on repassarem els ultims treballs.
Dentro del Festival Jardines de Cap Roig actuaremos haciendo de telonera de la cantante "Rosana" este 30 de Julio.

Un concierto semi-acústico de 20 minutos acompañada de guitarra eléctrica y percusión, donde repasaremos los últimos trabajos.Maig 2010Mayo 2010

Segueix-me al TwitterSigueme en Twitter

Ja formem part d'aquesta xarxa social de missatges ràpids i directes, on podreu seguir al moment i estar a l'ultima de tota la informació referent a novetats de l'Ivette Nadal i els seus treballs i concerts immediats.
Ya formamos parte de esta red social de mensajes rápidos y directos, donde podrá seguir el momento y estar a la última de toda la información referente a novedades del Ivette Nadal y sus trabajos y conciertos inmediatos.


Videoclip Ivette Nadal
Premi disc català del any
Enderrock TV
Notícies 06Noticias 06
Març 2010Marzo 2010

Entrevista a Enderrock TVEntrevista en Enderrock TV

Un migdia de grisor i plujós ens trobem amb els amics d'Enderrock TV entre les naus de l'antiga fàbrica de les arts de Granollers per parlar del nou disc...Un mediodía de gris y lluvioso nos encontramos con los amigos de Enderrock TV entre las naves de la antigua fábrica de las artes de Granollers para hablar del nuevo ...
Març 2010Marzo 2010

Vota premi "Disc català del any"Vota premio "Disco catalán del año"

Radio 4 i la votació del public a escollit el segon treball "A l'esquena d'un elefant" d'entre els millors 10 discs catalans del 2009, ara falta el teu vot per ser el primer!Radio 4 y la votación del público a elegido el segundo trabajo "A l'esquena d'un elefant" de entre los mejores 10 discos catalanes de 2009, ahora falta tu voto para ser el ...
Febrer 2010Febrero 2011

Videoclip "En només sis segons"

Ens perdem en un racó de Granollers, un dia de mercat i molt de vent, amb l'elefant i tota la banda que ha vingut a enregistrar aquest segon disc per fer el videoclip.Nos perdemos en un rincón de Granollers, un día de mercado y mucho viento, con el elefante y toda la banda que ha venido a grabar este segundo disco para hacer el ...
Barnasants Ivette Nadal
Enderrock Ivette
Presentacio Esquena Elefant
Notícies 05Noticias 05
Desembre 2009Diciembre 2009

Concert de presentacióConcierto de presentación

Ens enfilarem a l'escenari amb l'elefant i tota la banda que ha vingut a enregistrar aquest segon disc. La presentació serà el 19 de Febrer a les 21.00 al Teatre Auditori de Granollers, una primera oportunitat per veure i viure al màxim de recolzats els paisatges que s'hi entreveuen ...Nos subiremos al escenario con el elefante y toda la banda que ha venido a grabar este segundo disco. La presentación será el 19 de Febrero a las 21.00 en el Teatro Auditorio de Granollers, una primera oportunidad para ver y vivir al máximo de apoyados los paisajes que se vislumbran ...

Desembre 2009Diciembre 2009

Vota als Premis Enderrock 2010Vota en los Premios Enderrock

Aquest any entrem a les llistes dels premis Enderrock 2010 amb el nou disc "A l'esquena d'un elefant" i el poemari "Camí privat" a l'apartat cançó d'autor.

Si vols pots votar fàcilment perquè em concedeixin algun dels premis
Este año entramos en las listas de los premios Enderrock 2010 con el nuevo disco "A l'esquena d'un elefant" y el poemario "Camí privat" en el apartado canción de autor.

Si quieres puedes votar fácilmente porque me concedan alguno de los ...


Desembre 2009Diciembre 2009

Concert BarnasantsConcierto Barnasants

Dins 15 edició del festival de la cançó Barnasants d'enguany tindrem l'oportunitat d'actuar al Harlem Jazz club de Barcelona el diumenge 14 de Febrer a les set de la tarda.
Dentro 15 edición del festival de la canción Barnasants de este año tendremos la oportunidad de actuar en el Harlem Jazz Club de Barcelona el domingo 14 de Febrero a las siete de la tarde.Mou-te pels Quiets
Cami privat Ivette
Disc A l'esquena d'un elefant
Notícies 04Noticias 04
Desembre 2009Diciembre 2009

"A l'esquena d'un elefant"

Desprès d'haver cantat els seus primers secrets en el primer disc, ara l'amor viu al poble del costat i puja les escales de dos en dos. Ja queden lluny les guerres i les ferides i ara a voltes ens convertirem en un ocell de foc que s'ha tornat boig sense bosc.
Ja es a la venda ...
Después de haber cantado sus primeros secretos en el primer disco, ahora el amor vive en el pueblo de al lado y sube las escaleras de dos en dos. Ya quedan lejos las guerras y las heridas y ahora a veces nos convertiremos en un pájaro de fuego que se ha vuelto loco sin bosque.

Juny 2009Junio 2009

Presentació poemari "Camí privat"Presentación poemas "Camí Privat"

El 04 de Juliol a la Roca Umbert de Granollers, fàbrica de les arts es presentarà el primer recull de poemes de l'Ivette Nadal, empaquetat en forma de llibre i sota el nom de "Camí privat". El llibre també inclou un cd amb alguns dels poemes recitats per l'Ivette.El 04 de Julio en la Roca Umbert de Granollers, fábrica de las artes se presentará el primer libro de poemas del Ivette Nadal, empaquetado en forma de libro y bajo el nombre de "Camí privat". El libro también incluye un cd con algunos de los poemas recitados por el Ivette.

Maig 2009Mayo 2009

Concert "Mou-te pels Quiets"Concierto "Mou-te pels Quiets"

A la Sala Pau Casals de l'Auditori de Barcelona el 14 de Juny a les 20 hores començarà un acte benèfic amb l'objectiu de recaptar fons per a les Fundacions Nexe i Guimbarda, dedicades a l'atenció als pluridiscapacitats.En la Sala Pau Casals del Auditori de Barcelona el 14 de Junio ​​a las 20 horas comenzará un acto benéfico con el objetivo de recaudar fondos para las Fundaciones Nexe y Guimbarda, dedicadas a la atención a discapacidades.


Disc de la Marató
Ivette Paper
Malalletra
Notícies 03Noticias 03
Gener 2009Enero 2009

Poema musicat al MalalletraPoema musicado en Malalletra

Ja és a la venda el número 19 del fanzine Malalletra, on en aquest número especial està dedicat al poeta Joan Brossa hi podreu trobar 3 poemes musicats en una cançó “Eco del sol detingut” per l’Ivette, un tema que intenta musicalment adaptar-se al món abstracte del poeta.Ya está a la venta el número 19 del fanzine Malalletra, donde en este número especial está dedicado al poeta Joan Brossa podréis encontrar 3 poemas musicados en una canción "Eco del sol detingut" por la Ivette, un tema que intenta musicalmente adaptarse en el mundo abstracto ...

Desembre 2009Diciembre 2009

"Ivette de paper""Ivette de palel"

S'apropa Nadal i volia donar les gràcies a totes les persones que sou aquí donat-me suport. I com que no podria venir porta per porta a desitjar-vos unes bones festes, us envio la "Ivette de paper" a traves de la finestra cibernètica. Se acerca Navidad y quería dar las gracias a todas las personas que estáis aquí dado que me apoyo. Y como no podría venir puerta a puerta a desearos unas felices fiestas, os envío la "Ivette de papel" a través de la ventana cibernética.


Novembre 2008Noviembre 2008

El disc de "La Marató"El disco de "La Marató"

El programa solidari de "La Marató de Tv3" a convidat a participar a l'Ivette Nadal en el disc de La Marató 2008 amb la cançó "Has vist la pluja?" dels Creedence, al costat d'artistes tant reconeguts com Lolita, Manu Guix, Manolo Escobar, Sidonie o Estopa entre d'altres.El programa solidario de "La Marató de TV3" invitado a participar en el Ivette Nadal en el disco de La Marató 2008 con la canción "Has vist la pluja?" de los Creedence, junto a artistas tanto reconocidos como Lolita, Manu Guix, Manolo Escobar, Sidonie o Estopa entre otros.

LastFm Ivette
Premis enderrock
Facebook
Notícies 02Noticias 02
Novembre 2008Noviembre 2008

Facebook oficial

Vista l'acceptació d'aquesta xarxa social del Facebook, on de forma desinteressada ja s'hi avia creat un espai de l'Ivette, ens em vist obligats a crear un espai "oficial" per poder informar i actualitzar mes detalladament de tota la informació relacionada amb l'Ivette.Vista la aceptación de esta red social de Facebook, donde de forma desinteresada ya se avia creado un espacio del Ivette, nos hemos visto obligados a crear un espacio "oficial" para poder informar y actualizar mas detalladamente de toda la información relacionada con la Ivette.

Octubre 2008

Premis Enderrock 2009Premios Enderrock 2010

La revista que encapçala el panorama actual de la musica en català, un any més convoca els "Premis Enderrock 2009".

Per primera vegada Ivette Nadal ...
La revista que encabeza el panorama actual de la música en catalán, un año más convoca los "Premios Enderrock 2009".

Por primera vez Ivette Nadal ...
Setembre 2008Septiembre 2008

Escolta'm a Last.fmEscuchame en Last.fm

A tota aquella gent que escolteu la ràdio per internet des de casa o la feina, ara ja teniu el disc "Guerres dolcíssimes" al Last.fm.

La ventatge i diferencia d'aquesta radio és que et permet buscar a partir d'un artista ...
A toda esa gente que escucha la radio por internet desde casa o el trabajo, ahora ya tiene el disco "Guerres dolcíssimes" en Last.fm.

La ventaja y diferencia de esta radio es que te permite buscar a partir de un artista ...


Myspace Ivette
Guerres dolcíssimes
Ivette Nadal web
Notícies 01Noticias 01
Agost 2008Agosto 2008

Pàgina web oficialPágina web oficial

Inauguració de la finestra cibernètica de l'Ivette nadal, on podreu trobar-hi tota la informació relacionada amb ella, els concerts, videos, agenda, noticies i molt més.

Serà el primer lloc on s'actualitzarà la informació
Inauguración de la ventana cibernética del Ivette Nadal, donde podréis encontrar toda la información relacionada con ella, los conciertos, videos, agenda, noticias y mucho más.

Será el primer lugar donde se ...


Juliol 2008Julio 2008

Disc "Guerres Dolcíssimes"Disco "Guerres dolcíssiemes"

Ja és a la venda la maqueta-disc "Guerres dolcíssimes" el primer treball musical de la cantautora i poeta Ivette Nadal.

Un disc de deu cançons interpretades majoritariament en català, que giren al voltant ...
Ya está a la venta la maqueta-disco "Guerres dolcíssimes" el primer trabajo musical de la cantautora y poeta Ivette Nadal.

Un disco de diez canciones interpretadas mayoritariamente en catalán, que giran alrededor ...


Juny 2008Junio 2008

Myspace oficial

Per qui no ho sapiga el Myspace es una xarxa social, és de les primeres xarxes que enllaçà usuaris creant una gran comunitat. La difrencia d'aquesta és que va adaptar molt bé perque qualsevol persona pogues col.locar-hi les seves produccions músicals molt simplement ...Para quien no lo sepa Myspace es una red social, es de las primeras redes que enlazó usuarios creando una gran comunidad. La difrencia de esta es que se adaptó muy bien para que cualquier persona pudiera colocar sus producciones musicales muy simplemente ...

          Català | Español          Català | Español | English