"Jo
no vull la llibertat.
Si us plau,
no em pagueu cap rescat!"
Guerres dolcíssimes
A l'esquena d'un elefant
Mestres i amics
Treballs i col.laboracions
Com aconseguir-lo?

"Mestres i amics"

El tercer treball músical, un conjunt de deu cançons algunes poemes musicats de poetes actuals, mestres de poesia i amics de vida, i altres temes propis.

Al mateix temps en aquest treball hi seguirem trobant textos de l'autora,d’autoria pròpia. Com en ...
Com aconseguir-lo?

"A l'esquena d'un elefant"

El segon treball músical, un conjunt de deu cançons totes elles en català, les quals van ser enregistrades i pensades per una veu de dos corsmomentàniament.

M'he enfilat a l'esquena d'un l'elefant per viatjar travessant paisatges com l'Empordà i per sobre de ...
Com aconseguir-lo?

"Guerres dolcíssimes"

És el primer treball músical en forma de maqueta-disc de l'Ivette Nadal. El CD publicat el 2008 conté deu cançons, sis són en català i quatre en llengua estrangera.

Un treball autobiogràfic amb atacs al feudalisme, passant per una carta escrita durant la Guerra Civil, una ...
Sagrat cor · Canimas
Los días intactos · Manolo García
Camí privat
Treballs i col.laboracions
Com aconseguir-lo?

"Camí privat"

És el primer recull de quaranta dos poemes, més un seguit de sentències sota l'influencia dels aforismes de Zürau de Frank Kafka, i acompanyat d'un CD amb 10 poemes recitats a viva veu.

Al mateix temps que anava composant i vivint el primer treball ...


"Los días intactos" Manolo García

Gràcies a no trobar els meus discos a les botigues de Barcelona en Manolo va venir-me a veure en un concert que vam fer a Girona, més endavant ens vam voler conèixer; i així d’aquesta manera inesperada i sorprenent, en Manolo em va proposar col·laborar en el tema "Creyente bajo torres de alta tensión" del seu nou disc ...


"Sagrat cor" Canimas

Vaig poder posar veu a una bonica cançó, quasi un mantra "Un moment, si us plau".

Les sensacions que em causen les cançons de l’Eduard se’m adormen quant no tinc cap disc seu entre mans (i que fins ara ningú més les ha despertat). En Canimas té ...
La Marató TV3
Terra i cultura
Pool
Treballs i col.laboracions


"Morocco's skin" Pool

Un grup d’amics que fa anys que toquen Pool van enregistrar el seu primer disc a Casamurada, em van proposar que cantes "Morocco’s skin" i una versió de "First we take Manhattan". Va ser interessant i bonic col.laborar en aquest primer bon disc i en llengua estrangera."III Premi Miquel Martí i Pol"

El Certamen Terra i Cultura, creat l'any 2008 per iniciativa del Celler Vall-Llach i la Fundació Miquel Martí i Pol, té per objectiu premiar i promocionar les millors cançons enregistrades amb música original i basades en poemes en llengua catalana. Amb aquest llibre-CD, editat pel Grup Enderrock i ...


"Disc de La Marató"

El programa solidari de "La Marató de Tv3" va convidat a participar a l'Ivette Nadal a la quarta edició disc de "La Marató 2008" amb la cançó "Has vist la pluja" dels Creedence, al costat d'artistes tant reconeguts com Lolita, Manu Guix, Manolo Escobar, Sidonie o Estopa entre d'altres.

Quantiques
Pedrafoguera
Malalletra
Treballs i col.laboracions


"Malalletra"

El número 19 del fanzine Malalletra, està dedicat al poeta Joan Brossa hi podreu trobar 3 poemes musicats en una cançó “Eco del sol detingut” per l’Ivette, un tema que intenta musicalment adaptar-se al món abstracte del poeta.

A més a més el fanzine inclou un ...


"Pedra foguera"

És una antologia de poesia jove dels Països Catalans, amb poemes de vint-i-vuit poetes de menys de trenta anys. L'objectiu del volum és mostrar la diversitat i l'empenta creativa actual.

Més enllà de les «capelletes literàries», l'objectiu del volum és mostrar la...


"Quàntiques!"

10 poetes joves amb diferencial femení. És un recull de la poesia més tendra i alhora més punyent del nostre entorn. La temàtica dels seus versos és ben fresca i ben diferenciada.

Nascudes majoritàriament als anys vuitanta, la temàtica dels seus és ben fresca i ben diferenciada...
          Català | Español          Català | Español | English